Login
Gebruiker
:
Wachtwoord
:
Ben je lid van Scouting Montfoort, maar heb je nog account klik dan hier!

Jubelweekend 2016

30-05-2016 17:02:28
door Wilka

Scouting Montfoort bestaat dit hele seizoen 70 jaar, bij iedere activiteit vieren we dit. En! In het weekend van 20, 21 en 22 mei zijn we met de hele groep een weekendje weg geweest naar Baarn.

Vrijdagavond hebben de leiding, bestuur, plusscouts en de speciale "oud leden" kookstaf alle spullen klaargezet en alvast een klein feestje gevierd. Zaterdag kwamen alle bevers, meisjes welpen, jongens welpen, esta's, verkenners, gidsen en sherow's. We zijn begonnen met taart eten. Twee van onze leden, namelijk Marjolein Spruit en Bob Peek zitten zo lang bij onze vereniging dat ze een onderscheiding kregen. Het hele weekend hebben we vervolgens leuke spellen gedaan die georganiseerd werden van en voor de verschillende speltakken. Een speurtocht met hindernisbaan, Highlandgames, klimwand, speurtochten. 's Avonds kon je bij de verschillende eettentjes lekker eten halen, zoals pizza, pasta, en hamburgers. Zaterdagavond was er voor de verkenners, gidsen, sherow's en plusscouts een spannende spooktocht. 

Zondag zijn we creatief geweest met een stripfotoboek met de verkenners, gidsen en sherow's als regiseur. Zondag aan het einde van de dag ging iedereen moe maar voldaan weer naar huis! Bedankt voor het leuke weekend allemaal!

Hier vind je de foto's!


Edited by: Wilka @ 30-05-2016 17:02:36

Commentaar:

Nog geen commentaar geplaatst, wees de eerste!
Volg ons via