Login
Gebruiker
:
Wachtwoord
:
Ben je lid van Scouting Montfoort, maar heb je nog account klik dan hier!
Vacatures

Scouting Montfoort is een gezellige vereniging die volop in beweging is. Scouting Montfoort biedt ieder kind een veilige en leerzame speelomgeving en biedt uitdagende activiteiten voor jongeren. Scouting Montfoort heeft 130 leden en is oa. bezig met een nieuw gebouw. 


Voor ons stichtingsbestuur zijn we op zoek naar een secretaris en twee algemeen leden.


Voor de bouw van ons nieuwe clubhuis zijn we op zoek naar iemand die fondsen kan werven om zo de bouw en inrichting van het bebouw neer te kunnen zetten. De vacature voor fondsenwerver vind je hier.


Voor ons materiaalbeheerteam zijn we op zoek naar een materiaalbeheerder en assistenten om het magazijn en materiaal op orde te houden. In de bijlage twee vacaturebeschrijvingen. We zijn op zoek naar een team van ongeveer 4/5 mensen die gezamenlijk het materiaal wilt onderhouden, hierbij hoort ook het klaar zetten voor de speltakken als zij materiaal aanvragen. 


Voor ons vereniginsbestuur zijn we op zoek naar een groepsbegeleider. Je begeleidt 40-50 vrijwilligers die leiding geven aan de verschillende speltakken binnen de vereniging. 


Heb je interesse of ken je iemand die dit leuk vindt? Denk aan opa's, oma's, buren enz. stuur dan een email aan bestuur@scoumo.nl of bel met Wilka Guelen 06-53718927.