Login
Gebruiker
:
Wachtwoord
:
Ben je lid van Scouting Montfoort, maar heb je nog account klik dan hier!
Esta's

Hallo iedereen!

Wij zijn de Esta's, een groep jongens en meisjes in de leeftijd van 7 t/m 11 jaar. Onze draaiavond is elke dinsdagavond van 18:30 tot 20:00 uur op ''Ons Honk'' op het Pastoor Spaanplein. Tijdens deze draaiavond doen wij allemaal leuke dingen, waaronder natuurlijk de echte scouting activiteiten zoals je eigen vlot bouwen en een kampvuur maken, maar ook groepsspellen, knutselen en zelfs wafels bakken! Elk jaar verdienen de Esta's een insigne met een leer-activiteit zoals EHBO, pionieren of 'leiding voor een dag'.

Ook helpen we met geld inzamelen voor onze vereniging met verschillende acties zoals de Stroopwafelactie en doen we mee met de Avondvierdaagse.

Naast al deze leuke en uitdagende activiteiten hebben we ieder jaar een moeder-kind of vader-kind weekend waarbij een van de ouders een nachtje meegaat kamperen.
En natuurlijk ons jaarlijkse spectaculaire zomerkamp dat een geweldig kampthema heeft! Dit kamp duurt een week en vindt plaats aan het begin van de zomervakantie. Gedurende dit kamp zullen wij in een blokhut verblijven ergens in Nederland. Vanuit deze blokhut doen we allemaal leuke dingen die aansluiten bij het kampthema maar gaan we ook zwemmen, een dagje naar de stad en een dagje naar een pretpark.

Interesse?
Heb je zin om een keertje te komen kijken en ben je tussen 7 en 11 jaar? Mail dan naar: estas@scoumo.nl.
We zullen je uitnodigen om een kijkje te komen nemen bij onze draaiavond.

Hopelijk tot dan!

Groetjes van de Esta leiding, 
Laura Arents
Manon Benschop
Julia Stigter
Lucas Pennarts

Leiding worden? 
Ben je een jongen/ meisje, man/ vrouw tussen de 17 en 30 jaar? En vind je het leuk om ons team te komen versterken? Mail dan naar: estas@scoumo.nl . Ervaring is niet nodig. Bekijk onze vacature onder één van onze kopjes aan de rechterkant.