Login
Gebruiker
:
Wachtwoord
:
Ben je lid van Scouting Montfoort, maar heb je nog account klik dan hier!
Gidsen

Hallo allemaal,

Wij zijn de gidsen van Scouting Montfoort! Gidsen zijn gezellige meiden van 11 t/m 15 jaar.

Onze “draaiavond” is op de woensdag van 18.45 tot 20.15. We gaan dan allemaal leuke, grappige, originele en soms ook leerzame activiteiten doen. Natuurlijk doen we echte scouting dingen als kampvuur maken en pionieren maar we doen ook andere dingen.

We hebben bijvoorbeeld een keer een film gemaakt, we maken dan helemaal zelf het decor, schrijven een script, kiezen de kleding en natuurlijk acteren we ook zelf. En hebben jullie wel eens van de spelletjes belgisch verstoppertje, levend jongleren of dweilhockey gehoord? Zelf mogen we altijd meedenken met de activiteiten. De leiding bedenkt altijd een programma, maar als wij een leuker of ander idee hebben mogen we dat meestal wel uitvoeren.

In de zomervakantie gaan we altijd een week op kamp wat echt super gezellig is. Door het jaar heen gaan we ook nog een weekend weg waarbij je je moeder of vader mee mag nemen. Ook hebben we activiteiten die we doen met heel scouting Montfoort, bijvoorbeeld het zwembadweekend in het knopenbad. Bij de JOTA hierbij draait alles om communiceren, met de kerst-inn gaan we met alle leden van scouting Montfoort wat leuks doen. Met de stroopwafelactie gaan we geld inzamelen voor de vereniging en de verkenners organiseren soms een disco waar we dan gezellig langs gaan.

Lijkt het jou leuk om een keer met ons mee te doen, stuur gerust een mailtje. Je bent altijd welkom!

Groetjes,

De Gidsen!

 

Leiding:


Linda Sitters

Daphne van Breukelen

Jasmijn van Bilsen

Lisanne de Rooij

 

E-mail: gidsen@scoumo.nl